Dustedagboka
Menu top
Meet Rachel
Rachel Renee RussellRachel Renée Russell er advokat, men liker mye bedre å skrive bøker for tweenies enn å skrive saksresymeer. (Mest fordi bøker er mye morsommere og det ikke er lov å ha på seg pysj og kanintøfler i rettssalen.)

Hun har oppdratt to døtre og overlevd så hun kan fortelle andre om det. Hobbyene hennes er blant annet å dyrke lilla blomster og holde på med helt unyttig håndarbeid (for eksempel å lage en mikrobølgeovn av ispinner, lim og glitter). Rachel bor nord i Virginia sammen med en bortskjemt yorkshireterrier som terroriserer henne hver eneste dag ved å klatre opp over PC-en og kaste kosedyr på henne mens hun skriver. Og ja, Rachel anser seg som en ekte dust.


Kan du fortelle litt om deg selv?
Jeg vokste opp i Saint Joseph i Michigan, en liten by som ligger ved bredden av Lake Michigan, den største innsjøen i USA. Jeg har to småsøstre, og i tillegg har jeg to småbrødre som er tvillinger. Jeg skrev og illustrerte min første bok da jeg gikk i sjette klasse – det var en bursdagsgave til brødrene mine. Jeg er advokat, men jeg liker mye bedre å skrive barnebøker enn å jobbe som advokat. Nå bor jeg nord i Virginia.

Har du barn?
Jeg har to døtre. Den yngste datteren min, Nikki, hjelper meg med illustrasjonene. I tillegg gleder jeg meg til å adoptere tre barn om ikke så lenge.

Har det som skjer i bøkene skjedd i virkeligheten?
Mange av de tingene som skjer i bøkene bygger på ting jeg og døtrene mine opplevde på ungdomsskolen.

Syntes folk du var en dust da du gikk på ungdomsskolen?
Ja! Og jeg er FORTSATT en dust!

Har du noen dyr?
Jeg har to hunder, en dvergpuddel og en yorkshireterrier.

Contact Rachel
Facebook    Email

SEND BREV

Rachel Renee Russell, Dork Diaries
c/o Daniel Lazar, Writers House
21 West 26th Street
New York, NY 10010 USA

bottom curve

Bottom Rip