DET PINLIGSTE ØYEBLIKKET SÅ LANGT I 2014!!

 

 

 

Ripped-Pants_am

 

 

 

 

 

 

 

 

Det nye året er ikke en uke gammelt engang, og jeg har allerede dummet meg skikkelig ut mens Brandon så det!

Jeg fikk noen SUPERsøte trange jeans til jul, og et par dødskule støvler med fuskepels. Jeg er ganske sikker på at BEGGE deler er fra en billigbutikk, men det er likevel en ENORM forbedring med tanke på at mamma vanligvis gir meg joggebukser og sokker!

Jeg hadde tenkt å gå ned på Buste-venner i går ettermiddag, så jeg tenkte at det var den beste dagen å ha dem på. Jeg prøver alltid å være kjempefin når jeg er sammen med Brandon utenom skoletid!

Da jeg kom dit, satt han på gulvet og lekte med noen valper. Han er SÅ søt!

Jeg satte meg ned ved siden av ham, HARDT angrepet av BDS!! (Det er berg-og-dal-bane-syndromet, i tilfelle dere ikke vet det!) Han luktet SÅ godt!

Jeg mente ikke å oppføre meg som en gærning eller noe, men jeg drev og snuste og snuste, for jeg forsøkte å finne ut hva den lukten var for noe!

Jeg tviler sterkt på at han hadde på seg aftershave, siden han ikke er en middelaldrende mann med fett hår og bart, men han luktet HELT KLART annerledes enn vanlig!

Da jeg hadde snust skikkelig høyt noen ganger, sa han: ”Vi har papirlommetørklær på do …”

Nei, det er ikke det pinlige jeg skulle fortelle om, men det var litt flaut!

Så jeg sa: ”Øh, nei, jeg er bare … allergisk … mot …”

Og så måtte jeg tenke litt, for jeg kunne ikke si hunder. Jeg er SELVFØLGELIG ikke allergisk mot hunder! Jeg fikk litt panikk, faktisk, for jeg ANTE ikke hvordan jeg skulle få fullført den setningen. Så til slutt datt det ut av meg: ”… den nye neglelakken min. Jepp, jeg er kjempeallergisk mot den, men den er så fin!”

Jeg er SÅ dårlig til å tenke kjapt! Men NEI! Det var ikke det pinlige jeg skulle fortelle om.

Da vi hadde lekt med valpene i omtrent ti minutter, ble han kjempeivrig og sa: ”Å, jeg vil vise deg det utrolig kule trikset jeg har lært Rusty! Kan du hente det hundegodteriet der borte?”

Han pekte bort på den andre siden av rommet, der det var alt mulig slags godteri og mat til kjæledyr. Jeg gledet meg SÅNN til å se det trikset at jeg omtrent løp bort, og så var jeg uheldig og rev godteriet ned fra hylla.

Da jeg bøyde meg ned for å ta det opp, hørte jeg det … Krrrrrsj!

I tilfelle dere ikke har skjønt hva det var, var det altså lyden av jeansene mine som revnet på midten bak!

De må ha vært skikkelig billige, for de revnet SÅ DET SUSTE!

OMG, jeg var SÅ flau!! Jeg spratt opp og snudde meg, og la hendene over rumpa, noe som var litt teit, siden jeg sto med ansiktet mot ham.

Akkurat da så han på valpene, så jeg var ikke sikker på om han hadde hørt lyden, eller sett noe, og kanskje bare lot som om han ikke hadde lagt merke til noe sånn at jeg ikke skulle DØ av skam.

Jeg hadde ikke en genser eller noe annet som jeg kunne knytte rundt livet, men jeg hadde ikke lyst til å gå heller, for jeg hadde jo AKKURAT kommet!

Men jeg hadde ikke egentlig noe valg.

Jeg begynte å rygge mot døra og snufse skikkelig høyt. Og så mumlet jeg: ”Fy søren, denne neglelakken er INTENS! Jeg må få tatt allergitabletter KJAPT!”

Og så syklet jeg hjem i LYNETS HASTIGHET for å skifte og dra tilbake igjen.

Rett før jeg skulle dra hjemmefra, fikk jeg en melding fra Brandon: ”Jeg må dra hjem nå. Ses snart!”

Jeg var SÅ deppa! Først dummet jeg meg ut, og så fikk jeg ikke vært sammen med Brandon.

Jeg håper dette ikke er et tegn på hvordan året kommer til å bli. Jeg vil HELT klart ikke ha flere sånne øyeblikk!

Dette innlegget ble postet i Blogg. Lag bokmerke av permalenke.