Dustedagboka
Menu top
Dorks Around the World

Visste du at dagbøkene mine er utgitt i MASSEVIS av forskjellige land? Er DET kult, eller!? Jeg syntes det var utrolig stilig å se de forskjellige bokomslagene, så jeg laget denne siden sånn at jeg kunne dele alle sammen med dere. Jeg greide ikke å bestemme meg for hvilke omslag jeg likte best, så jeg har bare satt dem i alfabetisk rekkefølge!

Engelsk (Storbritannia)

UK 1UK 2UK 3UK DYD UK 4

Engelsk (USA)

US 1Us 2US 3US DYD US 4 US 5US 6

Fransk

French 2

Gresk

Greek Book 1Greek Book 2Greek Book 3Greek Book DYD

Hebraisk

Hebrew Book 1

Italiensk

Italy Book 1Italy Book 2

Katalansk (Spania)

Catalan 1Catalan 2Catalan 3Catalan DYD

Kinesisk

Chinese Book 1 Chinese Book 2

Litauisk

Lithuania 1

Nederlandsk

Dutch Book 1

Norsk

Norway 1 Norway 2 Norway 3

Polsk

Polish 1Polish 2

Portugisisk

Portugal Book 1Portugal Book 2Portugal Book 3

Portugisisk (Brasil)

Brazil 2

Rumensk

Romania 1Romania 2

Spansk

Spanish 1

Tsjekkisk

Czech 1 Czech 2

Tysk

German Book 1German Book 2German Book 3German Book DYDGerman Book 4

Bottom Rip