Er du en lojal BFF? Ta testen!

Nikki-And-BFFsJeg er så superheldig som har så fantastiske venner som Chloe og Zoey! Og jeg er SKIKKELIG glad for at jeg ikke er en av de tanketomme klonene til MacKenzie. Jeg mener det, SKP-jentene følger henne overalt på samme måte som paparazziene følger etter Lindsay Lohan (men SKP-jentene håper vel ikke på å ta henne på fersken når det er noe gærent med antrekket hennes …).

Her en dag så jeg MacKenzie på kjøpesenteret. Hun kaklet som en sjuk hyene og snakket masse dritt om en av ”vennene” sine, Lauren. Hva slags menneske gjør sånt??

Ikke du, det vedder jeg på! Du er sikkert en utrolig venn. Er du ikke sikker? Ta denne testen og finn det ut!

1. Du har nettopp hatt en KJEMPEkrangel med BFF-en din, Hanna, for tredje gang denne uken! Dette gjør du med én gang dere har lagt på:
A. Bestemmer deg for at nå er du bare FERDIG med henne. Og så inviterer du alle de andre vennene dine hjem til deg og sier at Hanna er en dramasentral og at de burde holde seg langt, langt unna!
B. Ringer den andre BFF-en din før Hanna rekker å gjøre det samme. Og så prøver du å få henne til å si at Hanna var skikkelig teit og skylder deg en KJEMPEunnskyldning, med en gang!
C. Gråter – bare litt! Og så ringer du henne opp igjen og prøver å ordne opp. Det er jo BFF-en din det er snakk om!

2. Du sitter i bøttekottet på skolen og kuler’n (hæ, gjør ikke alle det?) når du overhører en gjeng med jenter som gjør narr av en av vennene dine. Du:
A. Ler kanskje hvis de sier noe morsomt. De bare tuller. Det er ikke noen grunn til å være streng og kjip!
B. Setter på iPoden. Det er ikke din oppgave å være ”baksnakkingspoliti”, men du trenger jo ikke å høre på det!
C. Sparker omtrent ned døra og lekser opp for de jentene. Ingen disser vennene dine – ferdig snakka!

3. BFF-en din har brukket beinet, så du lovet at du skulle se på film sammen med henne i stedet for å gå på skoleballet. Og så spør helten din om du vil gå sammen med ham! Du vet at:
A. Venninnen din kommer helt klart til å skjønne det hvis du går på skoleballet. Alle gode venner vet at helten kommer først!
B. Dette er en av de vanskeligste valgene du er nødt til å ta denne uken. Hvorfor må han være så søt?!?
C. Hvis han virkelig er interessert, kommer han til å spørre om du vil gå på en annen fest sammen med ham en gang. Så du sier at du allerede har en avtale med bestisen din (selv om det gjør litt vondt …).

4. Venninnen din har hengt med noen ekle jenter i det siste. (De får MacKenzie til å virke like søt som Selena Gomez … bare så du skjønner hvor ekle de er!) Du:
A. Bare henger med de andre vennene dine i stedet. Du har ikke tenkt å be på dine knær for at hun skal være sammen med deg. Hvis hun har glemt hvor fantastisk du er, er det verst for henne!
B. Ønsker at du kunne gjøre noe med det. De kan veldig godt komme til å dolke henne i ryggen! Men du tror ikke du kan gjøre noe, så du bare venter og ser om hun ringer deg.
C. Trekker henne til side og klyper henne, for disse ekle jentene må ha satt henne i en slags transe. Det er ikke snakk om at du lar henne bli dratt over til den mørke siden. Hun er altfor god til det!

5. Venninnen din har akkurat sagt noe skikkelig sårende til deg, og du er lei deg. Du tenker at:
A. Hun gjorde det faktisk med vilje. Du stoler virkelig ikke på henne lenger, og det skal du jammen si til henne!
B. Hun hadde bare en dårlig dag, men det der var bare IKKE kult! Du kommer helt klart til å trenge litt tid til å roe deg ned før du kan tilgi henne.
C. Hun ville aldri såre deg med vilje. Så du spør om det er noe som plager henne. Du er alltid klar til å hjelpe henne!

Flest A-svar
Noen ganger setter du andre foran BFF-ene dine, og det er ikke alltid du forsvarer dem når andre jenter begynner å være ekle. I tillegg blir du ganske fort sint på dem. Neste gang bør du la tvilen komme dem til gode. Du har vel ikke lyst til å ende opp uten en eneste ekte venn, sånn som MacKenzie. (OMG! Sammenlignet jeg virkelig DEG og MacKenzie?!? Nå føler jeg meg som en SKIKKELIG slem venn, for det der var rett og slett ondskapsfullt!)

Flest B-svar
Ok, la meg aller først si at du er en fantastisk jente. (Hvis du liker de dustete dagbøkene mine, hadde vi antagelig blitt kjempegode venner!) Men du er ikke alltid 100 % lojal. Du forsvarer ikke alltid vennene dine mot ekle jenter, og du forsøker ikke alltid å ordne opp når du og vennene dine krangler. BFF-ene dine er glad i deg, og de vil gjerne stole på deg, så ikke glem å stille opp for dem, for da viser du dem at de kan det!

Flest C-svar
Du er akkurat som Chloe og Zoey – en helt fantastisk venn! Hvis du hadde bodd på samme sted som meg, ville vi helt klart ha hengt sammen, alle fire, for du dropper aldri vennene dine til fordel for gutter, du tar alltid vare på dem, og du er alltid den som stiller opp og hjelper dem når de har det tøft. Hvis det fantes en Oscar-utdeling for gode venner, hadde du stått og snufset deg gjennom en takketale akkurat nå – for en SÅ god venn er du faktisk!

Snakkes! :)

Dette innlegget ble postet i Blogg. Lag bokmerke av permalenke.