GALSKAP PÅ KJØPESENTERET

20161128

OMG, jeg er fortsatt i sjokk etter å ha vært på salg på fredag!

På torsdag var det Thanksgiving, og dagen etter Thanksgiving kalles Black Friday, og da er det SALG i alle butikker. Og vi hadde fri fra skolen.

Jeg har faktisk aldri vært på kjøpesenteret på Black Friday før, men det var helt VILT!!! Jeg visste faktisk ikke at folk blir så GÆRNE når det er salg.

Da mamma spurte om jeg ville bli med henne og Brianna på shopping klokka seks om morgenen på fredag, var jeg helt sånn: ”Ja, klart det, hvis ’shopping’ egentlig betyr ’sove og sikle’… for det er ALTFOR tidlig til å gjøre noe annet!”

Men så sa hun at jeg kunne få en iPad mini til halv pris, og da ble plutselig det med søvn ikke så viktig lenger!

Jeg var egentlig ikke spesielt trøtt eller sur da vekkerklokka ringte halv seks, for jeg hadde falt i skikkelig DYPT koma i nitiden kvelden før etter all maten på Thanksgiving.

Og rett utenfor vinduet mitt satt det faktisk noen fugler og kvitret en munter liten sang (vedder på at det var fordi de var skikkelig glad for at de ikke var kalkuner!), så det var litt kos.

Det var en ganske fin start på dagen, og den ble enda bedre av at mamma faktisk hadde vært ute og kjøpt frokost på McDonalds!

Jeg mener, vanligvis er hun helt sånn ”NEI, vi spiser IKKE fastfood her i huset!”. Men tanken på å kunne kjøpe kantklipper til hagen på halv pris fikk henne tydeligvis til å ta helt av!

Siden vi dro hjemmefra så tidlig, tenkte jeg at det sikkert ikke kom til å være så mye folk ute. Jeg mener, jeg var vel ikke den ENESTE som spiste til jeg besvimte på Thanksgiving. Men GJETT om jeg tok feil, da!

Da vi kom til kjøpesenteret, så det nesten ut som en øy i et hav av folk. Seriøst, det var SJUKT mye folk som skulle på shopping!

Man skulle liksom tro at Katy Perry sto i inngangen og skrev autografer eller noe, for folk dyttet og presset … noen brølte, til og med!

Da vi endelig kom oss inn, var det supervanskelig å komme inn i de butikkene vi ville inn i. Uansett hvor vi prøvde, var det kø langt ut av døra, og det var det INGEN som likte!

En mann vi sto i kø sammen med, var så frustrert at han omtrent skummet av raseri. Og da en som jobbet i butikken forsøkte å gå forbi køen, brølte han: ”IKKE NOE SNIKING! Kom igjen, folkens, vi viser ham hva vi gjør med folk som sniker!”

Jeg hadde en følelse av at han ikke kjente noen andre i køen, så jeg lurte litt på hva han mente at ”vi” skulle gjøre med folk som sneik.  Kjefte på dem? Tvinge dem til å stille seg bakerst? Binde dem og steke dem på bål?

Men det aller verste var da vi endelig kom inn i lekebutikken. For da bare KLIKKA det for Brianna.

Det var SJUKT mye folk der, så hun bare skrek ”Greit, nå teller jeg til tre, og da må ALLE komme seg ut av butikken, ellers blir det BRÅK!”

Men det var selvfølgelig ingen som hørte på henne, så dermed fikk hun bare helt sammenbrudd.

Siden jeg er en superkul storesøster, hvisket jeg til mamma: ”Kanskje dere kan gå og hilse på julenissen, så blir hun glad igjen, og så kan jeg kjøpe julegave til henne mens dere er borte. Men gi meg bilnøkkelen … for jeg må gjemme gaven i bilen!”

Jeg visste jo at køen for å hilse på julenissen kom til å være kjempelang, så da fikk jeg masse tid til å kjøpe Prinsesse Sukkertopp-sykkelen Brianna ønsker seg. Den har rosa dusker på håndtakene og sykkelkurv med bilde av Prinsesse Sukkertopp.

Og det beste var at jeg hadde råd til den, for den var på salg, med 75 prosent AVSLAG!! JUHUUUU! Planen var å legge den i bagasjerommet før Brianna så den, og så snike den inn i huset, pakken den inn og legge den under juletreet. Det kom til å bli TIDENES BESTE julegave!

Jeg sto en halv time i kø før jeg kom fram til kassa så jeg kunne betale for sykkelen. Jeg var SÅ letta for at jeg ENDELIG skulle komme meg ut av lekebutikken, for det var helt VILT der inne!

Men rett før kassadama slo inn sykkelen, kom det en liten jente løpende, hoppet opp på den og begynte å sykle rundt i butikken mens hun skrek ”Jeg EEEELSKER Prinsesse Sukkertopp!!!”

Vekterne løp etter henne, så jeg fikk den tilbake, men jeg mener, det var helt SJUKT!!

Har DERE opplevd helt ville tilstander på salg noen gang? Og kjøpte dere noe bra?

Dette innlegget ble postet i Blogg. Lag bokmerke av permalenke.