GRUNNER TIL Å GLEDE SEG TIL SKOLEN

Reasons-to-Be-Excited-About-School

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har fått e-post fra Lillian, som skriver:

”Sommerferien har vært SÅ fantastisk at jeg blir lei meg bare av å tenke på skolen! Jeg gleder meg helt vilt til neste sommerferie allerede! Og når jeg tenker på alle leksene og prøvene vi skal ha, blir det enda verre.

Når jeg tenker på skolen, husker jeg lange, kjedelige timer jeg hater (noen av fagene, i alle fall), og lange, grusomme kvelder da jeg sitter oppe til midnatt for å bli ferdig med leksene. Det er klart at det av og til er morsomt med skole også, men jeg greier bare ikke å tenke sånn nå. Har du noen tips som kan hjelpe?”

Mitt råd:

Hei, Lillian! Jeg gruer meg som regel til skolen begynner igjen, jeg også, men i år gleder jeg meg faktisk, for jeg får treffe Brandon igjen! (Sommeren har virket skikkelig lang, siden han har vært på fotoleir hele ferien!)

Her en kveld begynte jeg faktisk å skrive om det i dagboka. Og siden jeg var i så godt humør, skrev jeg ned 7 andre ting som jeg var glad for og som har med skolen å gjøre.

Jeg håper at listen min kan hjelpe deg også!

1. Skoleball! Du kan ha massevis av venner og verdens sjukeste kjellerstue, men skoleball er så kult at det ikke er mulig å få det like kult noe annet sted. Jeg gleder meg vilt til Halloween-ballet i år!

2. Talentkonkurranser! Denne her ble NESTEN nummer én, altså. Talentkonkurranser er bare SÅ gøy! (Ok, kanskje det er det å vinne over MacKenzie som er gøy … men likevel!)

3. Å møte vennene dine HVER dag! Jeg var MASSE sammen med Chloe og Zoey i sommer, men begge to var på ferie med familien også … og noen ganger måtte de gjøre andre ting enn å henge med vennene sine. Når du er på skolen, ser du vennene dine hver eneste dag fra mandag til fredag, uansett!

4. Fritidstilbud på skolen! Mange skoler har korps og kor og orkester og bordtennisklubber og masse annet, band kan øve i musikkrommet, man kan henge på biblioteket … Det er klart at jeg ble skikkelig fristet da Brianna foreslo at vi skulle starte ”Maxwell-søstrenes kjempekule klubb” og møtes hver dag etter skoletid, men jeg vil heller være sammen med folk som ikke har trassanfall og ødelegger alt de tar i!

5. Å henge i bøttekottet! Ok, denne er kanskje bare for meg. Men kanskje du har det morsomt på skolebussen, eller liker å henge bak gymsalen, eller synes det er fint å være et annet sted der du ikke kan være i sommerferien.

6. Gruppearbeid. Lekser og prøver er superirriterende, jeg gidder ikke å late som noe annet! Men av og til er det ganske gøy å sitte sammen med venner og spise pizza og drive med skolearbeid. Dere kan til og med være ganske kreative når dere skal lage gruppeinnleveringer!

7. Vinterferien! Det er bare å innrømme det … det kan være gøy på skolen, men det er skikkelig gøy å IKKE være på skolen også. Og det er ekstra skikkelig gøy å ikke være på skolen når det er snø ute og man kan ake eller ha snøballkrig eller … Og du får ikke vinterferie hvis du ikke begynner på skolen etter sommerferien!

Her fikk du en del ting å glede deg til. Jeg håper listen hjelper!

Hva synes dere? Er det andre ting som burde stå på listen?

 

Dette innlegget ble postet i Blogg. Lag bokmerke av permalenke.