HVA SKAL DU GJØRE HVIS HELTEN DIN LIKER EN ANNEN?

Truth-or-Dare-with-Crush

 

 

 

 

 

 

 

Dagens spørsmål kommer fra Stine, som skriver:

En dag spilte helten min og jeg Nødt eller sannhet. Da han valgte ”sannhet”, spurte jeg hvem i klassen han liker. Han sa han liker Hedda, og jeg ble deppa. Jeg har ikke snakket til ham siden. hva skal jeg gjøre?

Mitt råd:

Hei Stine! Det suger at helten din liker en annen. Jeg skjønner skikkelig godt at du ikke har snakket til ham, siden han i grunnen slengte hjertet ditt i en blender og så trakk hjertesaften din ned i do.

Men jeg har noe å si som kanskje kan hjelpe, og et forslag som ikke innebærer at du trenger å ignorere ham helt!

Jeg vet at han sa at han liker Hedda. Men det er mulig at han likevel liker deg, men syntes det var flaut og ikke hadde lyst til å innrømme det.

Tenk på det: Han spilte Nødt eller sannhet med DEG. Det betyr at han i alle fall liker deg litt!

Folk spiller ikke spill med folk de ikke liker.

Hvis MacKenzie banket på hjemme hos meg med Kinasjakk, Scrabble og Monopol, hadde jeg bedt henne om å dra dit pepper’n gror, for jeg vil heller leke Knutemor med en gjeng svette, irriterende fotballgutter enn å spille NOE som helst med henne!

Hvis jeg tar feil og det faktisk er Hedda han liker, så kan det hende at han liker deg også, men var for nervøs til å si det.

Tenk deg at han kom bort til pulten din, så deg rett inn i øynene og sa: ”Hvem liker du?”

Kan det hende at du ville svare ”Deg! Du er så søt og kul, og jeg er skikkelig forelska i deg”, men inne i hodet, sånn at ingen andre enn deg hørte det?

Det er ganske skummelt å si sånt høyt, så det kan være derfor han ikke gjorde det.

Jeg vet hva du tenker. ”Eller kanskje han sa at han liker Hedda fordi han liker henne og ikke meg … Ferdig snakka!”

Det kan også være sant! Men selv om det er det, kan ting forandre seg. Jeg er ganske sikker på at han kommer til å forelske seg i ganske mange jenter de neste tjue årene, eller hvor lenge det nå er til den dagen han gifter seg!

Så i stedet for å overse ham, burde du kanskje være grei mot ham, sånn som du var før. Ikke stress med hvem som liker hvem, bare vær vennen hans og kos deg med det.

Jeg gjetter at det er derfor du liker ham … fordi han er morsom å være sammen med. Så vær sammen med ham og ha det morsomt!

Du vet jo aldri … en vakker dag spiller han Nødt eller sannhet med Hedda og forteller henne at han liker deg!

Hva synes dere? Har dere noen råd til Stine?

Dette innlegget ble postet i Blogg. Lag bokmerke av permalenke.