Hvilken type forelskafeber har du?

Min helt Brandon

Har du lagt merke til at folk ligner på hundene sine?

Det stemmer faktisk! Naboen min, som ser ut som Paris Hilton med permanent, har en puddel, og de kunne vært eneggede tvillinger! Det er HELT sant!

Og så er det kameraten til pappa, Bruce, som har noen utfordringer med høyden (det er en superhøflig måte å si at han er litt lav og tettbygget på). Han har runde kinn og har alltid rynkete panne. Første gang jeg traff ham, var jeg helt sikker på at han lignet på noen jeg kjente.

Og alt stemte bare da jeg så ham sitte og holde bulldogen sin, Spike. OMG! Det var som å se dobbelt!

Jeg ble nysgjerrig, så jeg googlet: ”Ligner folk på hundene sine?”

Jeg syns det er gøy å vite sånne ting, sånn at jeg kan nevne det helt tilfeldig ved middagsbordet og virke supersmart. Sånn som i den filmen, ”Jerry Maguire”, da han gutten bare: ”Visste dere at menneskers hoder veier tre og en halv kilo?”

Men nå snakker jeg meg bort. Ja, jeg vet det! Jeg er så DUST! :) Altså, eksperter på psykologi sier at folk ligner litt på hundene sine fordi de tar utgangspunkt i vanene sine når de velger kjæledyr.

Så hvis du er tøff og sporty (sånn som Taylor Lautner!!), skaffer du deg antagelig en stor hund, sånn at dere kan løpe sammen. Hvis du er skikkelig jentete, skaffer du deg antagelig en hund du kan pynte med søte små antrekk og sånn.

Jeg vedder på at MacKenzie tar på hunden sin bitte små miniatyrutgaver av de DØVE liksom-superstilige moteklærne sine. Snakker om dyremishandling, da :-p!
Men altså, da jeg leste om folk og hundene deres, begynte jeg å tenke på at andre ting du velger, også forteller masse om deg. Som for eksempel, hmmmm, jeg vet ikke … kanskje … GUTTEN du liker!

NEMLIG! Han som gir deg et skikkelig anfall av BOD, også kjent som berg-og-dal-bane-syndromet!

Okay, nå sier vi det i kor, alle sammen … JUHUUUUUUUUUUUU!! :)!

Bare for moro skyld, og fordi jeg må vente en time på at America’s Next Top Model skal begynne (jeg bare ELSKER Tyra!), har jeg laget en liten guide til dere. Ha det gøy!

HVIS DU LIKER EMO-GUTTER (emo står for ”emotional”, det som har med følelser å gjøre – tenk Edward fra Twilight eller en sånn gutt som ser ut som om han kanskje har på seg eyeliner)
Da er du en sånn jente som liker å snakke om ting … og snakke MASSE! Du faller for emo-gutter fordi de er så følsomme og sånn. Bare pass deg for den humørsyke typen. For av og til kan dystre og grublende gutter være litt deprimerende.

HVIS DU LIKER BRÅKMAKERE (ikke sant, han som er så ofte på rektors kontor at han er blitt godvenner med kontordamen – sånn ”Hei, Nina, så stilig strikkevest du har i dag!”)
Du liker egentlig ikke å følge regler, og du faller for gutter som lager reglene selv. De virker så selvsikre og … ok, tøffe! Og det er bare å innrømme det: Det er noe litt spennende med en fyr som er helt uberegnelig. Det er litt sånn ”hva kommer den gærningen til å finne på neste gang?”.
En liten advarsel til dere som elsker opprørerne: Noen ganger kan det bli ALTFOR TØFT å være sammen med de tøffe typene.

HVIS DU LIKER SOSSETE GUTTER (tenk pene skjorter, poloskjorter og jevnt over et preg av å være nystrøket fra topp til tå)
Du er et skikkelig ordensmenneske. Du har antagelig permer for hvert eneste fag, ordnet etter farge, og kanskje, bare KANSKJE, drømmer du om å brette gensere i en dyr motebutikk. En sossegutt gjør deg myk i penbukseknærne!

HVIS DU LIKER MUSIKERTYPEN (ok, denne er ganske selvforklarende, men i tilfelle du nettopp har ankommet Jorda, snakker jeg om blivende Justin Bieber-typer)
Du bare elsker musikk, og du er antagelig også kjempekreativ og lidenskapelig, akkurat som helten din.
Og la oss være helt ærlige: Du vil også ha den oppmerksomheten som følger med å gå bortover gangen sammen med han som spiller i band. For alle er alltid helt sånn ”Stilig opplegg i talentkonkurransen!” eller ”Så deg på YouTube!” eller ”Kan jeg få autografen din i panna?!”.

HVIS DU LIKER IDRETTSTYPEN (fotball, basket, håndball, hva du vil – men IKKE sånn sport på Wii!)
Da leser du kanskje dette med pomponger ved siden av deg. Du er kanskje ikke cheerleader, men du drømmer sikkert om å bli det. Og cheerleadere bare ELSKER idrettsgutter!! Men de er ikke de eneste. Jenter som faller for idrettsgutter tilhører som regel én av to kategorier: Enten er de SKP-ere, eller de vil gjerne bli SKP-ere.

Så … hva syns dere om listen min?
Hvilken type forelskafeber har du – emo, bråkmaker, soss, popstjerne eller idrettsgutt? Er det noen guttetyper jeg burde tatt med? Nå er jeg nysgjerrig!! Legg inn en kommentar under her.

Snakkes! :)

Dette innlegget ble postet i Blogg. Lag bokmerke av permalenke.