Jul i juli var superkult!

OMG, jul i juli var UTROLIG!! Det er bare så gøy å ha juletre når det ikke er noe i nærheten av jul engang!

Det er litt som da du var liten og laget et telt av tepper i stuen. (Gjorde dere det? Det gjorde jeg!!)

Jeg mener, det var skikkelig kult fordi det bare ikke er … normalt. Det er litt som å svømme i et innendørs svømmebasseng om vinteren – det er bare helt unormalt STILIG på SÅ mange måter!

Men altså, vi startet dagen med en DIGER frokost, og vi hadde til og med kakao! Det syntes jeg var utrolig stas, for selv om man kan lage kakao hele året, gjør man det liksom aldri om sommeren.

(Og forresten syns jeg man burde lage kakao hele året, og butikkene burde selge julegodteri og påskeegg og alt sånt hele året også. Og vet dere hva, når jeg er inne på det – vi burde få kjøpt Halloween-kostymer hele året også, for det er alltid KJEMPEGØY å kle seg ut!)

Etter frokost ble pappa helt sånn: ”Hvem vil hente julepynten på loftet?”

Og Brianna skrek selvfølgelig: ”Jeeeeeeeeg!” Det var ALTFOR tidlig på morgenen for de lyse skrikene hennes. Jeg mener, vi satt RETT ved siden av henne, alle sammen!

Mamma bare: ”Ro deg ned, vennen min! Du kan hente dem! Nikki tar deg med opp og hjelper deg med å lete i alle eskene.”

Og jeg bare: ”Å, mamma, tusen takk for at du melder meg frivillig til å bli TORTURERT én etasje høyere enn vanlig!” Men jeg sa det bare inne i hodet, så det var ingen andre enn meg som hørte det.

Så jeg tok med meg Brianna opp på loftet. Det var egentlig kjempeskummelt, fullt av spindelvev og sånn. Og jeg lover, da vi hadde kommet liksom en halv meter inn, spratt det et skjelett frem helt av seg selv og skremte VETTET av oss!

Mamma har visst ikke pakket ned Halloween-pynten så veldig godt!

Brianna ville lete gjennom alle eskene én etter én, siden mamma sa at hun kunne gjøre det, og det var bare helt teit, for vi kunne bare gjøre det nede i stuen – der jeg kunne sitte et par meter unna, sånn at ørene mine ikke begynte å BLØ når hun skrek.

Så jeg bare: ”Hvis vi greier å få med oss alle eskene ned på tre minutter, skal du få en gave!”

Hun skulle faktisk få en gave uansett – det var tross alt jul i juli! Men det funka likevel!

Det var kjempegøy å pynte juletreet! Vi spilte julemusikk mens vi holdt på, og da vi var nesten ferdige, løftet pappa Brianna opp sånn at hun kunne sette stjernen på plass.

Men det ALLER BESTE var å åpne gavene! Jeg ga alle akkurat det jeg sa at jeg skulle. Mamma fikk den kjempesøte toppen, Brianna fikk et par vanter jeg hadde tegnet Miss Penelope på, og pappa fikk en liten minigolftreningsgreie jeg laget av en skoeske.
Vil dere vite hva jeg fikk av dem? Jeg vedder på at dere DØR av spenning! LOL :)

Brianna ga meg en tegning av oss som hun hadde laget, og det syntes jeg faktisk var kjempesøtt. Hun tegnet meg som prinsesse, med stor kjole og krone, og hun tegnet seg selv sånn at hun BOKSTAVELIG TALT sto og så opp til meg.

Ååååååååå!!!!

Pappa ga meg en eske med encentmynter. Jeg tuller ikke, han gjorde det! Han sa det var myntsamlingen hans, og at han håper at jeg kom til å bli like glad i den som han var.

(Jeg bare: ”Å, tusen takk, pappa. Jeg skal sette denne mellom esken med knapper og glasset med lo.” Jeg bare tuller! Jeg er ikke SÅ hoven og utakknemlig. Hvis han syns de myntene er kule, så ja vel, da beholder jeg dem!)

Den helt klart kuleste gaven fikk jeg av mamma. Hun ga meg et kjempefint kjede som hun hadde fått av oldemoren sin – min tippoldemor, altså.

Det var ALT annet enn kjedelige sokker!!

Da mamma ga meg det, sa hun: ”Du begynner å bli en vakker ung dame, så jeg syns det eneste rette er at du har et vakkert GAMMELT kjede! Haha!”

Litt søt, litt teit, og som regel ikke så veldig morsom – jepp, det er moren min!

Etter det bare slappet vi av i pysjen og så på julefilmer helt til vi spiste en diger julemiddag med kalkun.

Det var en HELT utrolig bra dag!!

Hva har DERE gjort i helgen? Har dere gjort noe gøy??

Dette innlegget ble postet i Blogg. Lag bokmerke av permalenke.