Jul i juli!!

Juhuuuuu! Jeg er HELT gira! OMG, jeg er så sykt glad at jeg ikke greier å roe meg ned lenge nok til å fortelle dere hvorfor engang! LOL! Av og til er jeg bare SÅ teit!

Ok, jeg skal fortelle hvorfor jeg er så gira: Dere vet at pappa er skikkelig opptatt av at vi skal ha familiedager, ikke sant? Og at forrige gang hadde vi det kjempegøy med å spille minigolf? (Selv om jeg hoppet opp på ryggen til en fremmed mann fordi jeg trodde han var pappa!)

Og nå har pappa fått en superfantastisk idé til noe vi skal gjøre på søndag: Jul i juli!
Og hva er det, lurer dere sikkert på? Bra spørsmål! Det er i grunnen jul … i juli!
Hallo, stiller dere et teit spørsmål, får dere et teit svar! :)

Det er egentlig bare å late som om det er jul selv om det ikke er det, og det er bare så utrolig kult.

Vi skal ta plastjuletreet ned fra loftet og sette det opp. Og så skal vi bruke hele ettermiddagen på å pynte og sånn. Det er det jeg liker aller best! Jeg har laget masse utrolig fin julepynt i løpet av årene, for eksempel skar jeg ut ansiktene til alle i familien i epler en gang.

Ok, det var faktisk en SKIKKELIG dårlig idé, for de ble liksom SYKT tunge, og de råtnet i løpet av en dag eller noe sånt, men det var KJEMPEgøy å lage dem!
Siden vi skal late som om det er jul, skal vi gi hverandre gaver også. Men her er greia: Det må være ting vi har allerede.

Det var faktisk min idé … for jeg er ganske blakk! Men jeg syns det gjør alt sammen MYE morsommere.

Mamma har noen supersøte blå øredobber jeg håper hun vil gi meg. Men jeg er ganske sikker på at det ender med at jeg får en av mammajeansene hennes, med kjempehøyt liv, eller kanskje sokker.

Jeg tror mamma har et hemmelig rom under bakken som er så FULLT av sokker at de velter ut som et snøskred når du åpner døren, for hun gir meg de samme sokkene HVER ENESTE jul.

Jeg vet NØYAKTIG hva jeg skal gi alle sammen!

Jeg har noen skikkelig søte vanter jeg brukte da jeg var liten. Jeg har tenkt at jeg kan tegne Miss Penelope på en av dem, sånn at Brianna ikke trenger å savne vennen sin når det er kaldt ute.

Er ikke det en kul idé?

Jeg har tenkt å gi mamma en skikkelig søt topp med knytting foran. Jeg er ganske sikker på at hun aldri kommer til å bruke den (selv om hun kommer til å være helt sånn: ”Wow, Nikki, denne er så bedårende!” bare for å være grei. Mamma bruker ALLTID sånne rare ord!!).

Men jeg syns helt klart at hun burde bruke den. Mammaer kan jo også gå med fine klær! Kanskje hun vil la meg ordne håret hennes og sminke henne. Hun kunne være som Barbie i full størrelse! :)

Jeg aner ikke hva jeg skal gi pappa. Jeg er ganske sikker på at han ikke kommer til å bruke den tyggegummirosa neglelakken min. Og jeg tviler sterkt på at han blir glad for en bunke brukte ungdomsblader. (Men JEG ville blitt helt lykkelig av å få de tingene!)

Tenk om jeg hadde hatt en hemmelig skuff med verktøy som går på strøm, eller noen gamle golfkøller, eller egentlig HVA SOM HELST man kan gi i gave til en mann!

Hmmm … gave til pappa, gave til pappa, gave til pappa … (Av og til får jeg skikkelig gode ideer hvis jeg bare gjentar ting mange ganger!)

JEG HAR DET!

Ok, se for dere dette: Jeg tar en gammel skoeske og maler den i maskuline farger. Ikke sant, grønn og marineblå. Og så lager jeg et lite hull i siden. Da kan han sette den på gulvet og bruke den til å øve seg på golf.

Det kommer ikke til å bli kjempevanskelig å treffe den eller noe, men mellom oss sagt har han godt av å øve litt. Da slipper jeg kanskje å LA ham vinne neste gang vi skal spille minigolf!

Dette innlegget ble postet i Blogg. Lag bokmerke av permalenke.