Kanskje Brianna ikke ødela Halloween likevel?

20161031 

Juhuuuuu! Endelig Halloween!

Okay, dere husker sikkert det jeg fortalte i forrige uke, at Brianna oppførte seg som en idiot i hobbybutikken og ødela alt da jeg skulle kjøpe litt ny og skummel Halloween-pynt? Hun er så UTROLIG irriterende!

Men.

Da vi kom hjem, tok jeg fram den tragiske gamle pynten vår og fant ut at det bare ikke gikk. Vi KUNNE ikke sette fram de latterlige, sprukne gresskarene flere ganger. Og selv om mamma nektet å kjøpe den kule kjempeedderkoppen de hadde i den butikken, så er jeg jo superkreativ! Jeg kunne lage ny, kul pynt med ting vi hadde hjemme fra før!

Og vet dere hva? Det gjorde jeg!!! Og det kan dere også!! (Okay, det er litt seint for i år, kanskje … men neste år!)

Jeg startet med svart, tykt papir. Ikke så veldig avansert, ikke sant? Men man trenger ikke å være så kunstnerisk som meg engang for å klippe ut svarte flaggermus og teipe dem opp i vinduene. (Det kan være lurt å spørre om lov – mamma ble ganske sur da hun så det, men så viste jeg henne at det ikke var noe problem å få vekk teipen igjen, og da var det greit.) En annen ting som ser skikkelig kult ut, er å teipe opp enkle, skumle figurer INNE i lampeskjermer – bare husk å skru av lampen en liten stund før du gjør det, så du ikke brenner deg på pæren. Og hvis du ikke tror du greier å tegne en flaggermus, kan du bare bildegoogle ”flaggermus”, så finner du en tegning du kan bruke som mal. Det samme kan du gjøre med spøkelser og hekser!

Og så tok jeg en tur i søpla! Nei da, jeg rotet ikke gjennom gørra i søppelposene. Jeg fant noen UBRUKTE søppelsekker og klippet dem opp sånn at de ble forvandlet til superskumle edderkoppnett jeg kunne henge på døra til rommet mitt. Kanskje jeg skal la dem henge der for å holde Brianna unna!! Det du gjør, er å brette dem og klippe dem på samme måte som når du lager snøfnugg av papir. Eller du kan bare klippe lange strimler og teipe dem sammen som edderkoppnett.

Siden det funket så bra med søppelsekker, lurte jeg på om vi hadde noe annet jeg kunne bruke … og fant en haug tomme doruller i papiravfallet! Skummelt, ikke sant? LOL!!! Men bare nå skal dere høre!

Dette er superenkelt, og kjempeskummelt. Du skjærer ut skumle øyne i gamle dorullhylser, og så setter du lys i dem. Ikke levende lys, så klart, det er jo papp, men du kan bruke elektriske telys, juletrebelysning eller andre ting. Og så plasserer du dem rundt huset, i busker eller andre steder der det er skummelt å ha lysende øyne i mørket. Hvis du har farget silkepapir, kan du også lime det inni dorullene, sånn at øynene lyser i forskjellige farger.

Og så lagde jeg den siste tingen. Jeg hadde superlyst på noe skikkelig kult ute, siden jeg ikke kunne kjøpe den kule zombiefamilien. Og så gikk jeg på nettet og fant en skikkelig god idé til hvordan jeg kunne lage lysende spøkelser! Du trenger juletrelys eller noe tilsvarende som kan brukes ute, så det kan hende du må be foreldrene dine om hjelp til akkurat det, men ellers er dette kjempelett. Til hvert spøkelse trenger du et rundt stativ av ståltråd eller lignende, og det kan du lage selv, eller du kan f.eks. bruke et sånt stativ som planter kan klatre på, hvis dere har sånne. I tillegg trenger du et hvitt putevar eller en hvit søppelsekk, juletrebelysning og en tusj. Tegn et spøkelsesansikt på putevaret/søppelsekken. Plasser juletrebelysningen i stativet, trekk putevaret/søppelsekken utenpå, skru på lyset – ferdig! Her ser du hvordan det ser ut:

http://princesspinkygirl.com/tomato-cage-halloween-ghosts/2/

Jeg håper dere liker ideene mine! Og hvis dere har noen gode ideer til hjemmelaget Halloween-pynt selv, blir jeg kjempeglad for tips!

 

Dette innlegget ble postet i Blogg. Lag bokmerke av permalenke.