MITT VIKTIGSTE NYTTÅRSFORSETT

20170102

Det er et helt nytt år!! 2017!! Og dette er året da jeg skal bli filmstjerne, OL-vinner, elevrådsformann, gourmetkokk, turnstjerne og kunstner!

Okay, kanskje ikke. Men under den tradisjonelle nyttårsovernattingsfesten vår sa Chloe at alle måtte lage en liste over nyttårsforsetter. Hun var SÅ gira – viftet med hendene og greier!

Zoey og jeg lovet å lage hver vår liste, og så skal vi sammenligne dem. Så nå holder jeg på med min …

 

NYTTÅRSFORSETT NUMMER 1: Fortelle Brandon AKKURAT hva jeg føler for ham.

Det er bare det at hver gang jeg snakker med Brandon, blir jeg liksom helt gelé inni meg og står og ser ham inn i øynene i en EVIGHET, og det er vanskelig å huske å puste skikkelig. Så HVORDAN skal jeg liksom greie å sette sammen og uttale ord som forteller ham akkurat hva jeg føler???

Nei, den stryker jeg. Vi prøver igjen.

 

NYTTÅRSFORSETT NUMMER 1: Bli sterk!!

Da jeg hjalp pappa å bære juletreet ut på fortauet, sånn at søppelbilen kan hente det, måtte jeg stoppe og hvile tre ganger! Jeg mener, hvor teit er DET?? Jeg er jente, og jenter RULER! Men armene mine er tynne små kvister. Så jeg skal trene! Drikke proteinshake og drive med vektløfting og yoga! Det er bare det at … proteinshake smaker EKKELT! Jeg mener, har dere smakt dem, liksom? Og vektløfting virker dødskjedelig. Og jeg har PRØVD yoga en gang, og midt i timen, da alt var stille og fredelig, og alle hadde rumpa rettet opp mot taket … så prompet jeg!!!

Kanskje jeg bare skal fortsette å være svak, da. Men jeg kan sikkert finne et annet forsett. Hm …

 

NYTTÅRSFORSETT NUMMER 1: Prøve å være venner med Bri–

Glem det. Jeg greide ikke å skrive hele setningen engang. Lillesøsteren min er klin sprø. Det kan jeg ikke kontrollere. Ikke be meg om å prøve heller. Men kanskje …

 

NYTTÅRSFORSETT NUMMER 1: Gjøre alt jeg har av lekser med én gang jeg kommer hjem fra skolen.

For da har jeg resten av kvelden fri, så jeg kan tekste med venner og se på Netflix og skrive navnet til Brandon overalt på pulten min. LOL!!! Jeg mener, jeg digger tanken, men hva skal jeg liksom gjøre hvis Brandon ringer mens jeg sitter med matteleksene? LA VÆRE Å TA TELEFONEN, sånn at jeg får tid til å drømme om ham senere?!?!?! Øh, NEI. Da skal jeg ta telefonen og SNAKKE MED BRANDON. Så dette er bare ikke mulig å gjennomføre.

Men jeg må finne på noe bra, ellers blir Chloe kjempeskuffet.

 

NYTTÅRSFORSETT NUMMER 1: Bli veganer.

Dette er visst bra for miljøet og planeten, har jeg hørt. Og jeg kommer helt klart ikke til å savne kjøttpuddingen til mamma. Åh – det betyr at jeg aldri mer trenger å spise bestemors biff stroganoff heller!! Dette er bra! Kanskje dette er svaret. Det er bare én ting … Problemet med å være veganer er at jeg bare kan spise vegetarpizza. Og vent litt! Veganer betyr at man ikke spiser ost heller!! Så jeg kan ikke spise pizza i det hele tatt! Seriøst, en verden uten pizza er en verden uten glede.

Jeg digger Chloe, altså, men …

Å! Jeg tror jeg har det!! Det er ett løfte jeg VET at jeg greier å holde, og som jeg er flink til, og som er bra for men, og som sørger for at jeg ikke blir helt sprø (nesten, i alle fall). Så her kommer forsettet mitt:

 

NYTTÅRSFORSETT NUMMER 1 (og nå mener jeg det!): FORTSETTE Å SKRIVE DAGBOK.

Hver eneste dag. Det som er bra og det som ikke er bra. Skrive. Om. Det. Dette fikser jeg.

 

Hva er deres nyttårsforsetter? Fortell meg det i kommentarfeltet!

 

 

Dette innlegget ble postet i Blogg. Lag bokmerke av permalenke.