Ti grunner til at jeg trenger nye sommerklær

OMG, jeg TRENGER nye sommerklær!!!

For to uker siden skrev jeg om hvordan du kan være kreativ og forvandle gamle klær til SUPERSØTE sommerklær. Og jeg har laget flere UTROLIG KULE ting jeg kan ha på meg!
Men du KAN IKKE lage din egen badedrakt. (Jeg mener, NOEN kan sikkert det … for eksempel sånne som jobber med å lage badedrakter!)

Men jeg kan helt klart ikke lage en badedrakt, og jeg har bare tre gamle!

Jeg vet at i andre land finnes det barn som sulter, og de hadde vært KJEMPEtakknemlige for å ha tre badedrakter. Og hvis jeg kunne ha gitt hver eneste en av dem en ny badedrakt, ville jeg ha gjort det!

Men pappa sier alltid at nestekjærlighet må begynne hjemme. Jeg ANER ikke hva det skal bety, men jeg tror det betyr at mamma bør kjøpe en ny badedrakt til meg!!

Siden hun allerede har kjøpt et plaskebasseng til Brianna, tenker jeg at dette er et bra tidspunkt for å spørre en gang til. Jeg må selvfølgelig være KJEMPEoverbevisende, så jeg har laget en liste over de ti beste grunnene til at jeg burde få noe nytt til sommeren MED ÉN GANG! Her er lappen min:

Kjære mamma,
Jeg trenger nye sommerklær!! Nå skal jeg forklare hvorfor jeg burde få det:
1. Jeg er selvfølgelig villig til å gjøre flere oppgaver i huset for å tjene penger til klær … og det betyr at du kan bruke dette som en mulighet til å lære meg hva penger egentlig er verdt!
2. YNDLINGStoppen fra i fjor sommer har et digert hull … midt på magen! Ikke spør hvordan det skjedde. Men hvis jeg må gjette, tipper jeg at Miss Penelope ble sulten!
3. Akkurat nå ligger det TRE shortser i søppelbøtta mi fordi ingen av dem passer. Jepp, det stemmer … TRE stykker! Jeg er sunn og frisk, og jeg vokser, og det betyr at jeg etter hvert TRENGER nye klær!!
4. Jeg har tenkt å leke MASSE med Brianna, og som vi alle vet, kan den ungen GRISE noe helt vanvittig. Hvis jeg får nye klær, kan hun søle LITERVIS av maling på de gamle, og det kommer ikke til å gjøre noe!
5. Jo mer du kjøper til meg nå, desto mer kan Brianna arve etter hvert … og det kommer hun til å elske! Hun prøver ALLTID å være som meg!
6. Jeg syns det er HELT greit å kjøpe noe i en billigbutikk. Det gjør ikke noe om det er det aller billigste, fra salgsstativet, engang!
7. Du kan kjøpe nye sokker til meg når vi er ute, så trenger du ikke å gi meg sokker til jul, sånn som du gjør hvert år. Og det hadde vel vært fint å spare litt penger når julen nærmer seg?
8. Hvis jeg blir skikkelig søt med de nye klærne, kan du ta bilder av meg. Kanskje butikken har lyst til å bruke de bildene på nettsidene sine. Da tjener jeg penger, og du kan HELT KLART ta en stor del av det som honorar, siden du blir mammager (mamma-manager). Hadde ikke det vært UTROLIG kult?
9. Hvis jeg får nye klær, kan jeg gi alle de gamle klærne – alle de jeg ikke digger – til en veldedig organisasjon. Hadde du ikke blitt stolt av å vite at datteren din hjelper andre jenter som trenger det?
10. Alt jeg kjøper i år, kan jeg selge på eBay neste år, hvis folkene som samler inn brukte klær ikke vil ha det. Ok, det kommer antagelig ikke til å bli noe av dette … men alle de andre grunnene er SKIKKELIG gode!

Klem,
din supertakknemlige datter Nikki

Det var listen. Jeg er ganske sikker på at når mamma har lest den, kommer hun bare til å gi meg kredittkortet sitt og si at jeg kan slå meg helt løs og kjøpe alt jeg ønsker meg på nettet.

Særlig! Det kommer nok ikke til å skje, men kanskje jeg får den gule badedrakten jeg ønsker meg, i alle fall.

Kryss fingrene for meg! :)

 

Dette innlegget ble postet i Blogg. Lag bokmerke av permalenke.