TELEFONEN MIN ER KNUST!

20161107

Dette er det aller verste som har skjedd i hele verdenshistorien! Greit, det kan hende jeg har sagt det før, men denne gangen mener jeg det virkelig!

Dette kommer dere IKKE til å tro …

TELEFONEN MIN BLE KNUST!

La dere merke til det, at jeg sa ”telefonen min ble knust”, og ikke ”jeg knuste telefonen min”?? For det var VIRKELIG ikke min skyld!!

Jeg orker ikke å fortelle alle detaljer om hva som skjedde. Det er bare altfor traumatisk. Jeg skal nøye meg med noen stikkord: Brianna, et glass peanøttsmør og en frisbee.

Og når jeg sier at den ble knust, så mener jeg SKIKKELIG knust. Skjermen er knust i en fantasillion biter. Og nå kommer det verste – mamma og pappa sier at hvis jeg vil ha den reparert, må jeg betale for det SELV!! Seriøst, har dere HØRT noe mer URETTFERDIG??? Det koster OVER HUNDRE DOLLAR!!!!

Og jeg har null penger i lommeboka. Det vet jeg, for i går dro Chloe, Zoey og jeg for å spise cupcakes, og så hadde jeg ikke penger til å betale. Men Zoey stilte opp og spanderte!

Og nå har jeg sjekket det hemmelige lageret mitt, der jeg gjemmer krisepengene mine. Jeg har dem i en skoeske under senga, merket SKOLESAKER, så Brianna skal ligge unna. Men … der er det bare FJORTEN dollar!

Så HVORDAN skal jeg liksom greie å skaffe nesten HUNDRE til?!?!?!?!?!?

Jeg har noen ideer:

  1. Samle tomflasker og bokser og pante dem. Da får jeg fem cent per boks eller flaske. Og da trenger jeg bare … TO TUSEN bokser og flasker. Og jeg mener, kan dere tenke dere hvor kult det er å rote rundt i søpla på skolen og i hele byen for å lete etter tomgods? NOT!!!
  2. Selge mammas samling av porselensfigurer på EBay. Det høres grusomt ut, men seriøst, de står jo bare i kasser i garasjen! Hun ser aldri på dem engang! (Og det er ikke noe rart, for de er SUPERstygge!) Hun kommer antagelig ikke til å oppdage at de er vekk før jeg er gammel nok til å dytte de nydelige barnebarna hennes opp i trynet på henne, så hun får noe annet å tenke på. Men det kan hende hun blir så sur at hun aldri snakker med meg mer likevel …
  3. Lufte hunder! Jeg elsker jo hunder! Brandon kan helt sikkert gi meg navnene på folk som nettopp har adoptert hunder fra Buste-venner!! Eller kanskje han husker hvordan det gikk da jeg skulle passe på de valpene …
  4. Sitte barnevakt! Jeg passer jo på Brianna hele tiden! Jeg bare får ikke penger for det. Men jeg kan lage visittkort og dele dem ut på ballettskolen hennes, og så får alle se hvor flink jeg er med de små ballerinaene. Så lenge Brianna ikke gjør et eller annet SINNSSYKT som får meg til å kjefte på henne og true med å drukne Prinsesse Sukkertopp-dukken hennes i do når vi kommer hjem. Hm. Kanskje ikke barnevakt, da …
  5. Jeg vet det! Jeg kan tilby meg å vaske kakerlakkbilen! Kakerlakken på taket gjør den nemlig for stor til at den får plass i en vanlig bilvask, så pappa må vaske den selv. Og det hater han! Men han liker at bilen er helt ren, for jeg mener, ingen stoler vel på en skadedyrutrydder med spindelvev over hele bilen?? Det må jeg da kunne tjene minst tjue dollar på, ikke sant?

 

Greit, da må jeg bare finne ut hvordan jeg skal få kakerlakkbilen supermøkkete HVER DAG i en uke, og så er det i boks!!!

Dette innlegget ble postet i Blogg. Lag bokmerke av permalenke.