VERDENS SYKESTE DRØM!!

OMG, jeg hadde en helt SYK drøm i natt!!

Det startet i kantina på skolen. Jeg satt ved det faste bordet sammen med Chloe og Zoey, men det satt ingen på noen av de andre bordene.

Og Chloe og Zoey hadde på seg cheerleaderdrakter, noe som er helt sprøtt, siden det bare IKKE er deres greie.

Zoey så ut som en vampyrcheerleader, med blod rennende ut av munnviken … bare at hun ikke oppførte seg som en vampyr eller noe sånt.

Hun satt der bare, liksom, spiste en sylteagurk og så skikkelig tøff ut, litt sånn: ”Ja, nemlig! Av og til drikker jeg blod, men akkurat nå spiser jeg sylteagurken min, tenk. Så STIKK!”

Og Chloe så ut som en cheerleaderdukke, med musefletter, påtegnede smilehull og en snor som stakk ut av ryggen. Hun drakk brus av en tåteflaske.

”Hva er det som skjer?” spurte jeg. Men Zoey ignorerte meg, for det å spise en diger sylteagurk er tydeligvis MYE viktigere enn å svare BFF-en sin. Hun var SÅ uhøflig i den drømmen!!

Chloe prøvde å si noe, men det kom ikke noen lyd. Så jeg trakk i snoren hun hadde i ryggen, og hun bare: ”Vær forsiktig, Nikki. Du er nestemann!!” Og så kniste hun, et skikkelig ekkelt lite dukkeknis.

Jeg løp ut av kantina, for jeg hadde HELT hetta. Men det var enda skumlere i gangen. Jeg hørte varulver som ulte overalt, og det var masse røyk der, så jeg kunne ikke se noe når jeg prøvde å gå. Og alle skapene var dekket av klatreplanter.

Det var litt som å være alene i en skikkelig mørk, tåkete jungel. Det så faktisk ganske kult ut, og jeg husker at jeg tenkte at jeg GLEDET meg til å tegne det … senere, når jeg ikke var LIVREDD!!

Jeg så et digert skilt på en dør. Der sto det TRYGGHET. Da jeg løp inn dit, så jeg at det var bøttekottet, men veggene var dekket av sånne speil som de har i speilhuset på tivoli!

Og det var da jeg så det: Jeg var ikke meg. Jeg var MacKenzie. Det var grusomt!!

Jeg var MEG i KROPPEN til MACKENZIE. Og jeg hadde lipgloss i hele trynet, som om jeg hadde tatt den på i en mørk bil i bevegelse og bare tenkt ”Det gjør ingenting om jeg får Kirsebærkyss overalt. Jeg MÅ ta det på meg NÅ!”

Jeg åpnet munnen for å skrike, for det å være MacKenzie er omtrent like skremmende som å våkne og oppdage at hodet ditt har falt av. Men det kom ikke noe skrik ut av munnen min. I stedet kom det en sky av støv … og ALLE fortennene mine!

Da hørte jeg at Brandon ropte på meg. Først ble jeg litt svimmel av glede og løp mot døra, for HALLO, det var jo Brandon! Men så husket jeg at jeg så ut som en gal, tannløs MacKenzie.

Så jeg satte meg ned i en krok og la armene rundt knærne. Alle de syke speilbildene mine begynte å peke på meg og le av meg. Det var bare IKKE kult!

Plutselig hørte jeg Brandon rett utenfor døra.

Han banket på og sa: ”Nikki, er alt i orden? Jeg traff Chloe og Zoey, og de sa at du bare styrtet ut. Jeg ble bekymret for deg.” Til og med i drømmene mine er han kjempesøt, tenkte jeg.

Så sa jeg: ”Traff du dem? Og de så normale ut? De så ikke ut som om de drev og konspirerte mot meg eller noe?”

Han svarte: ”Gi deg, Nikki. Nå er du vel litt paranoid?”

Og så lo han på en nedlatende måte, litt sånn som du ler når du klapper en femåring på hodet rett etter at du har kjøpt et glass saft som de selger til inntekt for Redd Barna eller noe. Men det var Brandon, så jeg lot som om jeg ikke la merke til det.

”Kom igjen, lukk opp”, sa han. ”Jeg biter ikke!”

For en LØGNER! Jeg åpnet døra, og nei da, det VAR IKKE Brandon! Det var en varulv!! Han kastet seg over meg som om han skulle bite av meg det tannløse MacKenzie-hodet.

Men rett før han gjorde det, våknet jeg, klissvåt av svette.

Var ikke det en UTROLIG syk drøm? Hva tror dere den betyr??

Dette innlegget ble postet i Blogg. Lag bokmerke av permalenke.