ZOEY HAR HUSARREST!

Jeg er SÅ deppa! Chloe, Zoey og jeg hadde tenkt å gå på tivoli lørdag kveld. Det er et sånt omreisende tivoli, og det er bare i byen til og med neste helg, og jeg har gledet meg SÅNN!

Jeg dro til og med bort på tivoliet i morges, sånn at jeg kunne tegne et kart over alt som finnes der. For da trenger vi ikke å kaste bort NOE tid, og vi kan sørge for å rekke alt vi har lyst til å gjøre!

Jeg vet hva dere sikkert tenker: Har de ikke små kart over området som de deler ut gratis?

Eh, jo, det har de. Men jeg er KUNSTER!!!! Å bruke et tivolikart noen andre har laget ville vært som om pappa dro til et motell som var fullt av kakerlakker og ringte en skadedyrbekjemper for at han skulle komme og ordne opp.

Det hadde aldri skjedd. Han LEVER for å drepe skadedyr!!

I alle fall, jeg har som sagt vært skikkelig gira på grunn av tivoliet. Jeg har tenkt at Chloe, Zoey og jeg kom til å snakke om det i ukevis. Jeg mener, det ville jo helt klart være det aller kuleste vi gjorde hele sommeren!

Men i dag, da jeg ringte Zoey for å fortelle henne om kartet, sa hun at hun hadde dårlige nyheter. Og da fikk jeg et stygt anfall av berg-og-dal-bane-syndromet … og da mener jeg IKKE på den kule måten, sånn som man får etter at man faktisk har KJØRT berg-og-dal-bane.

Jeg bare VISSTE at det kom til å være noe skikkelig ille, og det viste seg at jeg hadde rett!

Zoey fortalte at hun har husarrest til og med søndag, så hun kan ikke gå ut i det hele tatt. Så hun kan ikke kjøre tekopper med Chloe og meg. IKKE spise pølser og sukkerspinn til vi tror vi kommer til å kaste opp.

IKKE TIVOLI I DET HELE TATT! Og søndag er den siste dagen! Dette er den eneste sjansen vi har!

Jeg spurte hva som hadde skjedd, men hun sa hun ikke hadde lyst til å snakke om det.

Jeg fikk følelsen av at hun var skikkelig lei seg. Jeg mener, jeg hørte det på stemmen hennes. Så selvfølgelig sa jeg bare: ”Hvis ikke du kan dra, drar ikke vi heller!”

Men innerst inne håpet jeg fortsatt at vi kunne dra likevel, alle tre. Jeg mener, hvis vi ikke kan dra, blir jeg nødt til å sitte og stirre på kartet mitt og late som om jeg er et bitte lite papirmenneske som har det kjempegøy inne i tegningen jeg har laget.

Det høres så klart kjempemorsomt ut, men det er ikke helt min stil. Jeg er ikke så gira på SINNSSYKE fantasier, sånn som Brianna er!

Etter at vi la på, ringte jeg Chloe med en gang for å fortelle henne det. Hun sa det samme som meg – hvis ikke Zoey kan dra, drar ikke vi heller.

Og akkurat da fikk jeg en chatmelding fra Zoey. Der sto det: ”Evripides sa: ”Ekte venner viser at de er glade i deg når du har det vanskelig.” Takk for at dere er her for meg. Men jeg syns virkelig at dere skal dra!!”

Hun er VIRKELIG en god venn, som tenker på oss når hun selv har husarrest!

Jeg fortalte Chloe hva hun skrev, og vi ble enige om at vi skal tenke litt på det og se hva som skjer. Kanskje Zoey plutselig ikke har husarrest lenger, og da trenger vi ikke bestemme oss for noe!

Jeg håper virkelig at det går sånn, for mamma overhørte samtalen med Chloe og bare: ”Ikke vær redd, Nikki. Hvis du ikke kan dra på tivoli med Chloe og Zoey, drar Brianna, du og jeg dit sammen!”

Jeg mener, det var kjempeomtenksomt og sånn, men jeg vil heller ta meg en lur på en utedo enn å kjøre masse småbarnkaruseller sammen med Brianna. Hun griner ALLTID, selv om det er omtrent like skummelt som å sitte i babysetet på en handlevogn.

Vet dere hva? Jeg skal bare tenke KJEMPEpositive tanker om helgen som kommer, og så ordner kanskje universet opp i alt sammen.

Kryss fingrene for meg, alle sammen. Jeg håper det neste blogginnlegget kommer til å handle om hvor utrolig kult jeg hadde det på tivoli!!!!!

Dette innlegget ble postet i Blogg. Lag bokmerke av permalenke.